ts: 26.1.2015 17:22:42

KNJIGE Popularna psihologija

1 - 15 od 578 proizvoda
Razvrstaj po:
.
1.
7 navika uspješnih ljudi, Autor: Stephen R. Covey
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
7.izdanje
.
Knjiga 7 navika uspješnih ljudi najutjecajniji je svjetski priručnik iz područja psihologije uspjeha.
.
2.
Emocionalna inteligencija u poslu, Autor: Daniel Goleman
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
9.izdanje
.
Ova knjiga objašnjava što je emocionalna inteligencija i zašto je, za uspjeh u poslu, važnija od kvocijenta inteligencije ili stručnosti.
.
3.
Hrana kao lijek , Autor: Earl Mindell
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
3.izdanje
.
Knjiga Earla Mindella Hrana kao lijek otkrit će vam kako treba pametno jesti. Ona jasno pokazuje kako voće, povrće, žitarice i riba mogu pomoći u borbi, sprječavanju ili liječenju svih bolesti, od akni i gljivičnih infekcija do srčanih oboljenja i osteoporoze.
.
4.
Snaga mjeseca, Autor: J. Paungger, T. Poppe
129,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
SVE U PRAVO VRIJEME
Gotovo ne postoji ni jedno područje u životu na kojem ne bismo mogli imati koristi od znanja o prirodnim i Mjesečevim ritmovima.
.
5.
Anđeoska poruka nade, Autor: Rhonda Byrne
149,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
POSEBNO BOŽIĆNO IZDANJE uz poruku autorice
.
Lorna vidi anđele jasno kao što mi ostali vidimo ljude i razgovara s njima svakoga dana. U prijašnjim knjigama Lorna je govorila o svojem životu i o tome na koji su je način anđeli pripremali da poruku prenese svijetu. Ova knjiga prenosi njezinu poruku nade namijenjenu vama.
.
6.
Istina o povjerenju, Autor: David Desteno
119,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Kako povjerenje određuje uspjeh u životu, ljubavi, učenju i mnogo čemu drugome?
.
7.
Prava istina o psihijatriji, Autor: Dr. Robert Torre
79,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Koliko je psihijatrija agentura marketinga farmaceutskih tvrtki? Jesu li farmaceutske tvrtke kolonizirale područje mentalnog zdravlja što za posljedicu ima jedinstveni povijesni eksperiment planetarne epidemije uzimanja psihofarmaka? Psihijatar dr. Robert Torre javno je postavio ova pitanja u feljtonu objavljenim u dnevnim novinama pod naslovom „Prava istina psihijatriji“. Reakcije su bile burne. Djelomično razočaran što njegova kritika nije shvaćena kao legitimna dekonstrukcije potrošene psihijatrijske paradigme u ime nadolazeće nove, već kao destrukcija psihijatrije kao takve, dr. Torre u knjizi završenoj nedugo nakon objavljivanja feljtona prvi put odgovara na reakcije na koje je naišao.
.
8.
Muškarci i žene: Poznajemo li se uopće?, Autor: Majda Rijavec, Dubravka Miljković
79,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Jesu li vicevi o plavušama istiniti? Treba li bježati od stroge šefice? Jesu li žene ženama loše prijateljice? O čemu pričaju muškarci, a o čemu žene? Tko je zapravo suosjećajniji i tko je doista spremniji pomoći? Koliko je u našem svakodnevnom shvaćanju rodva predrasuda i stereotipa, a koliko činjenica?
.
9.
Budin mozak, Autor: Rick Hanson, Richard Mendius
119,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
Praktična neuroznanost sreće, ljubavi i mudrosti
.
Revolucija u području znanosti nedavno je otkrila da je mozak odrasle osobe cijeloga života podložan promjenama. Iako su mnogi znanstvenici u prošlosti tvrdili da je um tek aktivnost mozga, povezanost tih dviju dimenzija sada možemo promatrati s drugačijega gledišta.
.
10.
89,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
U svijetu kojim dominira ideja da nikad nismo dovoljno dobri, naučili smo bježati od vlastite ranjivost i ne priznavati je. Ako se pokažemo ljudima takvi kakvi jesmo, to znači da se izlažemo još većem riziku od kritiziranja i povrede. Knjiga Budite odvažni moćna je nova vizija koja nam pokazuje kako bi izgledalo kad bismo drugima dopustili da nas vide kakvi uistinu jesmo.
.
11.
Heroj, Autor: Rhonda Byrne
120,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
Ovo je priča o tome zašto ste ovdje, na Zemlji
serijal "Tajna"
.
Na neki ste način osobiti. Rodili ste se da biste postali netko i bavili se nečim čime ćete se potpuno razlikovati od svih ostalih sedam milijuna ljudi. Postoji život kojim biste trebali živjeti i putovanje na koje biste se trebali otputiti. Ova knjiga govori o tom putovanju.
.
12.
Nikad otkazan let, Autor: Vera Čudina
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
Tko se otvori nebu, postaje njegova zvijezda
.
Samo jedan let nikada i nikome nije otkazan. Let prema nebu.

Na koje nas pitanje to upućuje? Ima li svaki čovjek nevidljiva krila? Ima. To su upravo ona nebeska krila koja je primio na dar i koja mu bez imalo zadrške otvaraju SVE mogućnosti ostvarenja snova. No kako ih raširiti i poletjeti k ostvarenju, ipak se pobrinuo NETKO.
.
13.
Oluja prije zatišja, Autor: Neale Donald Walsch
99,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Nešto se dogodilo tijekom pet tjedana 2011. godine što se nije dogodilo desetljećima, a možda i stoljećima – a mi to nismo ni zamijetili. Odnosno, nismo shvatili o čemu je riječ.
.
14.
Kako do prave ljubavi?, Autor: Samantha Love
69,00 kn
Rok dostave: 7-10 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Kako točno prepoznati jeste li pronašli pravu ljubav, ljubav s kojom želite provesti ostatak života? Kako prepoznati je li osoba koja je trenutno pokraj vas, prava osoba i idealni životni partner? Možda npr. želite riješiti probleme u vašem braku, izbjeći razvod i uživati sreću, jer mi zaslužujete ljubav svog života i to upravo sada! Knjiga Kako do prave ljubavi, pomogla je mnogobrojnim ženama iz svih sfera života.
.
15.
Škola života, Autor: Bruno Šimleša
79,00 kn
Rok dostave: 2-4 dana
Ocjena kupaca: 0
.
Bruno Šimleša u Školi života pokazuje na koji bismo način trebali razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima te poziva na akciju, apelirajući da se ne pomirimo sa životom koji nas ne zadovoljava i koji ne zaslužujemo. Pritom nudi alate koji su provjereni u praksi, koristeći vlastita iskustva svojega dugogodišnjeg rada s ljudima.
.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Iduća ››
.
.