OPĆI UVJETI PRODAJE

Internetsku prodaju na www.apm.hr obavlja Algoritam Profil Mozaik.

Algoritam Profil Mozaik d.o.o. 
Bužanova 20a
10000 Zagreb

OIB: 52176099308
MB: 080794245
Predsjednik Uprave: Neven Antičević
Prokuristi: mr.sc.Hrvoje Matezović i Bojan Vidmar
Članovi uprave: Minela Begović i Vanja Čučković
Kunski račun: IBAN HR31 2340 0091 1105 2017 6, otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d.
Devizni račun: IBAN HR31 2340 0091 1105 2017 6, SWIFT CODE: PBZGHR2X, otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d.

Društvo je upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu s temeljnim kapitalom od 4.791.600,00 kuna.

Temeljni kapital:
4.791.600 HRK (kuna)

Promjene temeljnog kapitala:
Odlukom člana društva od 04.04.2014.godine povećan je temeljni kapital društva sa: 2.300.000,00 kuna za 2.491.600,00 kuna na 4.791.600,00 kuna.
Temeljni kapital povećan je uplatom u novcu.


Jamčimo da je svaka kupnja na internetskoj knjižari www.apm.hr sigurna. Sve sigurne https stranice ovjerilo je poduzeće Thawte .

 

Cijene proizvoda i poštarine izražene su u kunama (kn) s PDV-om.
Važeće su one cijene i ostale pogodnosti (popusti, darovi, način dostave, sudjelovanje u iznosu poštarine...) koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Važeći je izvorni račun koji primate prilikom plaćanja odnosno dostave temeljem općih uvjeta prodaje, objavljenih na ovoj stranici i potvrđenih pri ispostavljanju narudžbe.

 

Robu dostavljamo iz zalihe (za Hrvatsku predviđamo unutar četiri radna dana) ili naručujemo direktno od dobavljača (izdavača) ako nije raspoloživa u našim knjižarama i tada dostava može potrajati do 10 dana ovisno o brzini dostave od strane izdavača.

PREDBILJEŽBE


U slučaju predbilježbe robu dostavljamo odmah po primitku na skladište, što je navedeno uz sam proizvod i o čemu ćemo Vas obavijestiti prilikom ispostavljanja narudžbe. Ako se u narudžbi uz proizvod na predbilježbi (pretprodaji) nalaze i drugi proizvodi, narudžba će biti otpremljena tek kada su svi proizvodi stigli na naše skladište i kada možemo isporučiti kompletnu narudžbu.

NARUDŽBE ŠKOLSKIH UDŽBENIKA

Kod slobodne prodaje školskih udžbenika mogući su duži rokovi isporuke zbog povećanog obujma narudžbi gdje dolazi do dužeg čekanja udžbenika od strane izdavača. U tom slučaju rokovi navedeni u elektronskim porukama koje se automatski generiraju mogu biti prekoračeni. Duži rokovi isporuke se očekuju u razdobljima kada škola počinje (kolovoz, rujan i listopad).

 

Kao kupac imate pravo odustati od ugovora i o tome nas obavjestiti na adresu info@apm.hr ili Algoritam Profil Mozaik d.o.o., Zavrtnica 17, 10000 Zagreb u roku od 15 dana od primitka robe. Ovog se prava ne možete unaprijed odreći. Obavijest je valjana ukoliko je poslana u roku. Primljenu robu morate nam vratiti neoštećenu i u neizmijenjenoj količini unutar 15 dana nakon što ste nas obavijestili o odustajanju od ugovora. Povrat primljene robe u roku od 15 dana smatramo ujedno i Vašom obavijesti o odustajanju od ugovora. Knjige ili drugu robu morate nam vratiti u istom stanju u kakvom je bila u trenutku kad Vam je isporučena, i to na adresu: Algoritam Profil Mozaik - Logistički centar Radin, Gospodarska 9, 10430 Sveta Nedjelja.
Kao kupac nemate pravo odustati od ugovora kod kupnje audio i video snimaka, računalnog programa ili kod ugovorene nabave časopisa, revija i periodike – ako ste već otvorili sigurnosni pečat.

Kao kupcu pripadaju Vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača. Klikom na tipku »REGISTRIRAJ ME« dajete dozvolu tvrtki Algoritam Profil Mozaik d.o.o. da u svrhu ispunjavanja ili poštivanja prava iz ugovornog odnosa zaprimi, vodi, održava i upravlja s Vašim osobnim podatcima tijekom ugovornog razdoblja. Tvrtka jamči sigurnost osobnih podataka prema zakonu koji štiti osobne podatke. U svakom trenutku pisanim putem ili telefonom možete zatražiti da u roku od 15 dana trajno ili privremeno prestanemo koristiti Vaše osobne podatke te da Vas o tome u sljedećih 5 dana obavijestimo o svom trošku.

Zadržavamo pravo da iznimno (djelomično ili u cijelosti) odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima kada na zalihama ponestane naručenih proizvoda (računalni sustavi automatski provjeravaju zalihe jedanput na dan u jutarnjim satima i ponekad se može dogoditi da robe ponestane tijekom dana), kada je došlo do očite pogreške u cjeniku, ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s općim uvjetima ili ako kod kupca utvrdimo povećani rizik plaćanja. U svim tim i sličnim slučajevima nakon što smo utvrdili nepravilnost odmah ćemo Vas obavijestiti telefonski ili e-mailom o mogućem odstupanju od ugovora s naše strane.    

Vaši kontakt podaci e-mail, telefon i mobitel te adresa biti će korišteni isključivo u svrhe provjere i dostave vaše narudžbe te u svrhu informiranja Vas kao našeg kupca o posebnim akcijama, pogodnostima te promjenama u funkcioniranju web knjižare. Za potrebe informiranja koriste se newsletter, SMS obavijesti kao i informiranje putem telefona.

Klikom na tipku "Zaključi i potvrdi narudžbu" u zadnjem koraku kupnje zaprimit ćemo Vašu narudžbu i o tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom na adresu koju ste naveli prilikom registracije. Sadržaj Vaše narudžbe uvijek možete provjeriti na stranici Moje kupnje. Imate li bilo kakva pitanja ili poteškoće, slobodno nam se obratite na adresu:  info@apm.hr .

Klikom na tipku "Zaključi i potvrdi narudžbu" potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni te da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni. Narudžba je na hrvatskom jeziku.

.

ts: 6.3.2015 21:43:59
Algoritam Profil Mozaik Top 100
Najprodavanije na Algoritam Profil Mozaik
.
Ukupna ljestvica